Een gezinsvriendelijke vakantie aan zee: Accommodaties met speeltuinen en recreatiefaciliteiten in Blankenberge

Een gezinsvriendelijke vakantie aan zee: Accommodaties met speeltuinen en recreatiefaciliteiten in Blankenberge

Een gezinsvriendelijke vakantie aan zee: Accommodaties met speeltuinen en recreatiefaciliteiten in Blankenberge

Blankenberge is een populaire bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een strandvakantie in België. Deze kustplaats heeft niet alleen prachtige stranden, maar er zijn ook veel accommodaties met speciale faciliteiten en voorzieningen voor gezinnen. In dit artikel zullen we enkele van de beste accommodaties met speeltuinen en recreatiefaciliteiten in Blankenberge bespreken, zodat je een geweldige vakantie kunt plannen voor het hele gezin.

Hotel Aazaert

Hotel Aazaert is een luxe hotel in het centrum van Blankenberge. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele kamers die geschikt zijn voor gezinnen. Wat dit hotel echt kindvriendelijk maakt, is de speeltuin en de recreatiefaciliteiten die ze bieden. De speeltuin is uitgerust met glijbanen, schommels en klimrekken, zodat kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders ontspannen in de hoteltuin. Daarnaast heeft het hotel een verwarmd binnenzwembad en een sauna waar het hele gezin van kan genieten.

Vakantiepark Floreal

Vakantiepark Floreal is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een verblijf in een vakantiepark met alles binnen handbereik. Het park heeft verschillende types accommodaties, waaronder bungalows en appartementen, die geschikt zijn voor gezinnen van verschillende groottes. Het park heeft ook een speeltuin met diverse speeltoestellen en een animatieteam dat dagelijks activiteiten organiseert voor kinderen van alle leeftijden. Daarnaast heeft het park een buitenzwembad en een minigolfbaan, wat zorgt voor nog meer plezier voor het hele gezin.

Vakantiedomein Hoge Duin

Vakantiedomein Hoge Duin is een prachtig vakantiepark gelegen op loopafstand van het strand. Het park biedt gezinsvriendelijke accommodaties, zoals bungalows en stacaravans, die comfortabel zijn ingericht. Het park heeft een grote speeltuin met klimrekken, schommels en glijbanen, waardoor kinderen zich hier zeker zullen vermaken. Er is ook een sportveld waar oudere kinderen kunnen voetballen of basketballen. Daarnaast heeft het park een overdekt zwembad en een restaurant waar het hele gezin kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Camping Jamboree

Voor gezinnen die van kamperen houden, is Camping Jamboree de perfecte keuze. Deze camping is gelegen in een groene omgeving en biedt ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. De camping heeft een grote speeltuin met diverse speeltoestellen, zoals een klimwand en een trampoline. Daarnaast is er een recreatieruimte waar kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten zoals knutselen en spelletjes spelen. Het nabijgelegen strand is ook perfect voor een dag vol plezier in de zon.

Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel, een vakantiepark of een camping, Blankenberge heeft tal van accommodaties met speeltuinen en recreatiefaciliteiten die perfect zijn voor gezinnen. Met deze geweldige opties wordt jouw vakantie aan zee een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Reacties zijn gesloten.