Accommodatiegids 100 x Bijzonder logeren in België | Lannoo

Meer info over deze vakantie

Accommodatiegids 100 x Bijzonder logeren in België | Lannoo

Prijzen vanaf  

 15.95

SKU 7237102129208979 Vakanties , , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

– Beleef de Belgische gastvrijheid op 100 bijzondere plekken. Weer of geen weer, een paar dagen België wordt een aparte ervaring als je verblijft in historisch of industrieel erfgoed, in een huis vol design, in het charmehotel van een sterrenchef of in een B&B met wellness.
Erwin De Decker selecteerde 100 hotels en B&B’s die de reis op zich waard zijn en je vakantie in België tot een unieke belevenis maken. In deze gids vind je ongewone logeeradressen tussen de Noordzee en de Gaume. Van hippe design- en themahotels in de kunststeden tot eeuwenoude kastelen en boerderijen op het platteland. Ook wie avontuur zoekt, vindt in deze gids opmerkelijke suggesties. Kies uit een boomhut, een treinstel, een kajuit op een vrachtschip of een indianentent. Zelfs slapen in een kunstwerk behoort tot de mogelijkheden.
Bij elk logeeradres horen excursietips die je vaak minder bekende regio’s laten verkennen: dool door de onderaardse gangen van een Ardens stadje, ga kajakken in de Kempen, ontdek trendy restaurants in Antwerpen, proef Belgische wijn, maak een fietstocht door de Westhoek, bezoek een frietmuseum en ga op zoek naar de laatste tabaktelers langs de Semois.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek