Amilla

Meer info over deze vakantie

Amilla

Prijzen vanaf  

 493.00

SKU 2802126427379245 Vakanties , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Amilla is een luxe en zeer gezellig ingerichte dorpswoning in het dorpje Ambly met buitenzwembad en bubbelbad. Ambly ligt aan de rand van het bosmassief van Saint-Hubert en deze streek is ideaal voor wandelaars, mountainbikers en andere natuurliefhebbers.
De woning is zeer ruim en comfortabel ingericht voor 12 personen met 6 slaapkamers en 3 badkamers. De gezellige woonkamer met cassettehaard staat in verbinding met de keuken, die rechtstreeks toegang geeft tot een zeer ruim terras met overdekte zitruimte en een buitenzwembad (7 x 4 m) met lage overkapping.
De meest gezellige ruimte is zeker de Ardeense bar, met tafelvoetbal. Super gezellig en ideaal voor een aperitiefje na een lange wandeling.
Op de 1e verdieping beschik je over 4 slaapkamers met 2 badkamers en op de 2e verdieping zijn er 2 ruime kamers: 1 masterbedroom met een aparte badkamer en een kinderkamer.
De woning heeft veel trappen en is minder geschikt voor kleine kinderen. Jongerengroepen en nachtlawaai zijn niet toegestaan door de ligging centraal in het dorp.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek