Bungalow 84

Meer info over deze vakantie

Bungalow 84

Prijzen vanaf  

 390.00

SKU 2802100747826617 Vakantie

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Op een kleinschalig vakantiepark in Noord-Limburg, op de grens met België, vind je deze gemoderniseerde vakantiebungalow. Er zijn 3 slaapkamers en de woning is ideaal voor gezinnen. Naast bomen en veel groen kenmerkt het park zich door een mooi ven. Tegen een kleine betaling is je trouwe viervoeter ook van harte welkom.
Je kunt eindeloos wandelen of fietsen door de prachtige natuurgebieden. In de directe omgeving vind je natuurgebieden als Tungelerwallen en de Strampoyse Heide. De streek biedt prachtige fietsroutes en mooie golfbanen in de nabije omgeving. Voor bezienswaardigheden kun je terecht in de steden Weert en Roermond, of monumentale dorpjes zoals Thorn en Maaseik.
Het ven is het middelpunt van het park, met daar omheen de bungalows, een speelveld en een brasserie. De bungalow is uitgerust met een moderne keuken met vaatwasser, de badkamer met een inloopdouche en er zijn extra ramen geplaatst voor meer lichtinval in de woonkamer. Het terras met een barbecue heeft een bosrijk uitzicht. Fietsen kun je in de berging stallen en er is ook gratis WiFi aanwezig. Tot slot is er op het park een wasserette aanwezig.
De woning wordt geleidelijk gerenoveerd met nieuw schilderwerk en meubilair. Op een zeldzaam ontbrekend plintje na zullen gasten hier niets van merken.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek