Chalet Bonheur Wellness

Meer info over deze vakantie

Chalet Bonheur Wellness

Prijzen vanaf  

 1,413.00

SKU 2802100008479118 Vakanties , , , ,

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

Dit vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en is geschikt voor 9 personen, dit is ideaal voor meerdere gezinnen of groepen vrienden. Aan de voet van de Hoge Venen en vlak bij het gezellige stadje Malmedy, heeft dit huis de ideale ligging voor een gevarieerde vakantie.
De vele bewegwijzerde wandelpaden brengen je langs prachtige stukjes ongerepte natuur en gezellige Ardense dorpjes. In dit stukje van ‘Les Ardennes Bleu’ liggen de stuwmeren, waaronder Robertville, Butgenbach en Gileppe, verspreid over het landschap. In dit hoogste plekje van België is de kans op sneeuw ’s winters groot op de pistes van La Spinette, Xhoffraix of Ferme Libert.
Deze vakantiewoning was vroeger een jachtchalet en is voorzien van alle comfort. Ontspan in het bubbelbad met uitzicht op de ruime tuin of geniet van de heerlijke sauna. Er is een jeu-de-boulesbaan aanwezig en er zijn speeltoestellen op het terrein.
Vanwege hygiënische redenen mogen huisdieren niet op het meubilair en op de 1e verdieping komen. Het opladen van elektrische auto’s is om veiligheidsredenen niet toegestaan. Opladen is mogelijk in Malmedy (7 km).

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek