REFUGE DU TRAPPEUR

Meer info over deze vakantie

REFUGE DU TRAPPEUR

Prijzen vanaf  

 942.00

SKU 2802118948156970 Vakanties ,

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

Nieuwe groeps accommodatie voor 18 pers. rustig gelegen in het domein ‘Les Chelets du Cheneau’ in Hour/Houyet, midden in de Lessevallei. Het vakantiechalet is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen. Het is een groot huis, ideaal voor gezinnen, vrienden en families zijn allemaal van harte welkom.
Het chalet ligt op 20 km van de stad Dinant. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Ga de Lesse af in een kajak voor een echt avontuur. In Dinant kun je de prachtige citadel bewonderen, die trots uitkijkt over de Maas. De grotten van Han zijn ook zeker een bezoek waard, evenals het prachtige dierenpark.
Het is een kleurrijk, comfortabel ingericht chalet. Verder heeft u 7 slaapkamers en 4 badkamers (waarvan 1 met bad). Sauna voor 3-4 pers. Een wasmachine en droogtrommel. Het heeft een grote woonkamer met een gezellige houtkachel. In de Amerikaanse keuken vind je een aparte eethoek. Het terras, dat je via de woonkamer bereikt, is uitgerust met tuinmeubilair. Naast het huis vind je een kleine speeltuin. Je kunt ontspannen in de sauna, terwijl de kinderen buiten spelen.
Om de kwaliteit van deze woning te verzekeren, zijn studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen verboden.
De woning is hoofdzakelijk bestemd voor familiegroepen/vrienden.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek