Grand Paliseul

Meer info over deze vakantie

Grand Paliseul

Prijzen vanaf  

 298.00

SKU 2802183597980654 Vakanties , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on google
Google+
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

U verblijft in een geschakelde woning waarin alles het authentieke karakter van vele jaren geleden weerspiegelt. Deels door de bouw van de woning zelf, met veel natuursteen en hout, deels ook doordat de eigenaar met zorg het interieur er op af heeft gestemd. Zo is er een houtkachel in de eetkamer en een kolenbrander in de keuken. De meubels ademen dezelfde sfeer uit en u zou zich hier zo maar terug in de tijd kunnen wanen. Tenminste, als de voorzieningen niet gewoon nieuw waren. Want natuurlijk vindt u hier een modern ingerichte keuken, centrale verwarming, een digitale flatscreen kabeltelevisie en wifi.
Naast de woning ligt een klein terras op het zuiden en wanneer u de oprit van de BE-3823 over gaat, ligt daar een tuin waarvan een deel privé is en een ander deel, met een schommel, gezamenlijk. Achter de tuin komt een groep paarden u welkom heten. Gezamenlijk is er ook een berging voor fietsen met een wasmachine en wasdroger.
De Belgische stad Bouillon en het Franse Sedan zijn snel te bereiken.
Vanwege de ligging naast elkaar, is deze woning heel goed te combineren met de BE-3823, waardoor een woning voor 18 personen ontstaat.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie