Hotel Auberge d'Alle

Meer info over deze vakantie

Aanbieding!

Hotel Auberge d'Alle

Prijzen vanaf  

 455.00

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on google
Google+
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

**Dag 1-2: Aankomst in Alle**
_Je verblijft de aankomende 2 nachten in Auberge d’Alle o.b.v. halfpension***_
Je begint deze combi trip in Alle, bij de Ardennen. Je kunt er genieten van een prachtige groene omgeving met heuvels, bergen, bossen en meren. Daarnaast vind je er ook de indrukwekkende Vallei van de Maas, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen langs de rivierloop. De hoofdstad van het departement is Charleville-Mézières. Deze gezellige stad beschikt over historische gebouwen en gezellige straatjes en je kunt er van alles doen. Ook de stadjes Sedan en Givet zijn erg mooi en geven je de kans om de regio verder te ontdekken. Wil je even ontspannen aan het water? Neem dan een kijkje bij het prachtige meer Lac des Vieilles Forges. Hier kan je even helemaal tot rust komen. Bij aankomst in het hotel ontvang je een welkomstdrankje en een wandelkaart van de omgeving. Beide avonden geniet je van een uitgebreid 3-gangen à la carte diner, dat wordt smullen!
**Dag 3-4: Alle – Genk**
_Je verblijft de aankomende 2 nachten in het M-Hotel Genk incl. ontbijt****_
Na het ontbijt check je uit en vervolg je je reis richting Genk. Het hotel ligt tussen het schitterende Molenvijverpark en het bruisende stadscentrum van Genk in het Belgische Limburg. De centrale ligging van het hotel biedt je tal van mogelijkheden! Geniet van de mooie natuur in het prachtige park van de Hoge Kempen of bezoek het Openluchtmuseum Bosrijk en ruimtecentrum Cosmodrome. Houd je van shoppen? Ga dan naar de outlet Maasmechelen Village! Tijdens je verblijf in het M-Hotel ontvang je eenmaal een luxe picknick op een dag naar keuze. Ga lekker picknicken aan de Molenvijver met een uitgebreid plateau van Fruits de Mer!
**Dag 5: naar huis**
Het einde van hopelijk een prachtige combi trip is aangebroken. Na het ontbijt check je uit en is het tijd voor de terugreis.
**Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.**

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek