Hotel de Elderschans

Meer info over deze vakantie

Aanbieding!

Hotel de Elderschans

Prijzen vanaf  

 59.00

SKU 1078000200150596 Vakanties ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

**Knokke-Heist – België (ca. 15 km)**
Binnen ca. 20 minuten sta jij in de Belgische badplaats Knokke-Heist. Met in totaal 12 kilometer aan stranden, is deze plek dé ideale uitvalsbasis in België. Het is modern en groen en heeft super veel te bieden. Van winkelen tot culturele uitjes… bij Knokke-Heist vind je het. Bewonder verschillende kunstgalerijen en tentoonstellingen, wandel tussen de prachtige natuur en test jouw geluk bij het beroemde casino.
**Maldegem – België (ca. 10 km)**
Een ideale uitstap voor jong en oud! Rij mee met de stoomtrein en maak een onvergetelijke reis door het prachtige Meetjesland. De stoker rookt, de locomotief fluit en de conducteurs sluiten de deuren nog met de hand. Je beleeft het alsof je in het begin van de vorige eeuw leeft.
**Sluis – Nederland (ca. 6 km)**
Gezellige winkelstraten en terrasjes staan op jouw bezoek te wachten. Maak een wandeling langs de Wallen van Sluis! De wallen, van oorsprong verdedigingsmuren, staan daar al ca. 600 jaar. Vandaag de dag is het een prachtig natuurgebied met veel grachten. Bewonder creatieve en bizarre uitvindingen in het Bizarium, een museum in het centrum van Sluis. Je wordt nieuwsgierig en leergierig door alle spannende verhalen.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek