Houseboat Waterlelie

Meer info over deze vakantie

Houseboat Waterlelie

Prijzen vanaf  

 499.00

SKU 2802170028235124 Vakanties ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Deze prachtige drijvende 4-persoons woning ‘Waterlelie’ die in juni 2021 wordt geopend, biedt een uitgelezen kans om in alle vrijheid en rust te genieten van water en natuur. Vanaf deze woonark heb je uitzicht over het water. In de Maas zijn is sprake van hoogwater en laagwater. Bij een hoge waterstand heb je een fantastisch uitzicht over de dijk en het landschap daarachter.
U betreedt de woning via het fraaie terras met vrij uitzicht over het water. Via het terras komt u in de woonkamer met open keuken. Vanuit het zit- en eetgedeelte heb je een prachtig uitzicht over het omringende water. Voor een woonboot is de keuken goed uitgerust. Er is bijvoorbeeld een kleine vaatwasser. Beide slaapkamers hebben een 2-persoonsbed (1 x 200x180cm, 1 x 200x150cm). Ook is er een SUP board, babercue en extra koelkast aanwezig.
De woonark ligt direct naast een kleine jachthaven, waar u gebruik kunt maken van de boothelling (tegen betaling bij de receptie). De omgeving is ideaal om te wandelen, fietsen en varen. De ligging is in het bekende en zeer uitgestrekte gebied Maasplassen met veel mooie dorpen en steden. België en Duitsland liggen om de hoek. Bezoek in Nederland het witte stadje Thorn, de historische steden Maastricht en Roermond en de nationale parken De Meinweg en De Groote Peel. Fietsliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het prachtige natuurgebied Linnerweerd. Zwemmen, surfen, kanoën en wakeboarden kan op Maasterp Beach, vlakbij Nationaal Park Dilkensplas. In België zijn Maaseik, de Bourgondische stad Hasselt en het Nationaal Park De Hoge Kempen zeker de moeite waard om te bezoeken.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek