Lolme

Meer info over deze vakantie

Lolme

Prijzen vanaf  

 299.00

SKU 2802100712627917 Vakanties ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Dit charmante halfvrijstaande huis ligt in een unieke, landelijke natuur op slechts 6 km van Monpazier, officieel een van de mooiste dorpen van Frankrijk en trekt aan met een prachtige donderdagmarkt.
De accommodatie is modern en goed uitgerust. Vanaf het privéterras op het zuiden heb je een weids uitzicht over de landelijke omgeving. Geniet buiten van uw maaltijd of een glas wijn met dit uitzicht. Er zijn een aantal historische dorpen en steden in de buurt, met name Beaumont-du-Périgord (11 km), Monflanquin (30 km) en Belves (22 km). Villeréal, op 12 km afstand, heeft verschillende winkels. De vriendelijke en discrete verhuurders, die u hartelijk verwelkomen, wonen zelf op het 4 hectare grote natuurperceel, waar u zich vrij kunt bewegen en wandelen.
Toegang tot de slaapkamer op de eerste verdieping via een ietwat steile trap zonder stootborden. Omdat de plafondhoogte van deze kamer erg laag is, is deze alleen geschikt voor kinderen (vanaf 8 jaar). De woning staat in verbinding met de naastgelegen woning welke ruimte biedt aan 2 personen.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek