Martin's Brussels EU

Meer info over deze vakantie

Aanbieding!

Martin's Brussels EU

Prijzen vanaf  

 99.00

SKU 1078002108435294 Vakanties , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

**De Grote Markt**
De Grote Markt is het stralende middelpunt van de stad. Het is een monumentaal plein met het middeleeuwse stadhuis, het Broodhuis en vele gildehuizen met ieder een eigen bijzonder verhaal. Rondom het plein vind je diverse gezellige restaurants en cafés waar je even lekker kunt neerstrijken voor een kopje koffie of misschien wel een lunch of diner!
**Manneken Pis**
Om de hoek in de Stoofstraat tref je het wereldberoemde beeld Manneken Pis. Het beeld staat hier al bijna vier eeuwen. Het is een plassend jongetje van slechts 58 cm en is op een sokkel geplaatst. Het beeld is uitgegroeid tot één van de beroemdste Belgische en Brusselse monumenten. En wist je dat er ook een Janneke Pis bestaat? Janneke Pis werd geboren in 1987 in opdracht van de eigenaar van het nabijgelegen restaurant. Je ziet haar glimlachend plassen in de buurt van Rue des Bouchers, in de kleine straat van Impasse de la Fidélité.
**Voor de echte zoetekauw**
Tijdens een weekend Brussel mag een chocoladetour door Brussel niet ontbreken! De hoofdstad van Brussel heeft namelijk heel wat lekkers te bieden. Tijdens de rondleiding krijg je een chocolade-workshop bij een echte chocolatier. Ga je liever zelf op ontdekken? Je vind in Neuhaus één van de oudste chocoladewinkels van Brussel. De winkel startte in 1857 als apotheek die medicijnen verkocht. Nu koop je er de beste chocoladetruffel.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek