Ohé & Laak

Meer info over deze vakantie

Ohé & Laak

Prijzen vanaf  

 540.00

SKU 2802101050213577 Vakanties ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

U zult een prachtig uitzicht op het water hebben vanaf deze woonboot.
Deze prachtige woonboot, die in juni 2021 wordt geopend, biedt een geweldige kans om van dichtbij van water en natuur te genieten.
Via het terras komt u in de woonkamer met de open keuken. Vanuit de zit- en eethoek heeft u een prachtig uitzicht op het water rondom uw tijdelijke woning. Voor een woonboot is de keuken goed uitgerust, er is bijvoorbeeld een kleine afwasmachine. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed (200x180cm en 200x150cm).
Als het water hoog staat, heb je een fantastisch uitzicht over de dijk en het achterliggende landschap. De woonboot ligt direct naast een kleine jachthaven waar u gebruik kunt maken van de boothelling (tegen betaling bij de receptie). De omgeving is ideaal om te wandelen, fietsen en varen. De ligging is in het bekende en zeer uitgestrekte gebied van de Maasplassen met vele mooie dorpen en steden. België en Duitsland liggen om de hoek. Bezoek in Nederland de witte stad Thorn, de historische steden Maastricht en Roermond en de nationale parken De Meinweg en De Groote Peel. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het prachtige natuurgebied Linnerweerd. Op het strand van Maasterp, vlakbij het Nationaal Park Dilkensplas, kunt u zwemmen, surfen, kanoën en wakeboarden. Breng in België zeker een bezoek aan Maaseik, de Bourgondische stad Hasselt en het Nationaal Park De Hoge Kempen.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek