Priorij Corsendonk

Meer info over deze vakantie

Aanbieding!

Priorij Corsendonk

Prijzen vanaf  

 169.61

SKU 1078002114475904 Vakanties , , , , , , ,

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

**Natuurreservaat de Liereman**
In het hart van de Kempen tussen Oud-Turnhout en Arendonk vind je De Liereman, een van de oudste beschermde natuurgebieden van België. Het is een thuis voor de wulp, nachtzwaluw en de rugstreeppad. Er zijn maar liefst 7 wandelroutes en 2 fietsroutes welke je kan volgen. Het is een schilderachtig en mysterieus natuurreservaat.
**Natuurreservaat de Tikkebroeken**
In de streek van Corsendonk stroomt de Rode Loop. Al eeuwen stroomt de vallei van de Rode Loop over bij zware regenval. In het natuurreservaat de Tikkebroeken ontwikkelde zich een karakteristiek Kempens laagveen langs de Rode Loop. Het laagveengebied heeft veel verschillende landschappen, zoals o.a. elzenbroekbos, hooiland en gagel. De wandeling of fietstocht door Tikkebroeken brengt jou door alle verschillende landschappen.
**De Prinsen Fietsroute**
De prinsenroute is ca. 45 kilometer lang. Je fiets door Retie, Geel Kasterlee en Oud-Turnhout heen. Tijdens de route kom je langs het betoverende Prinsenpark, een groene oase met bossen, weilanden en waterpartijen. In het park worden veel wandelingen, activiteiten en evenementen georganiseerd.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek