Re di Denari

Meer info over deze vakantie

Re di Denari

Prijzen vanaf  

 3,037.00

SKU 2802131990611198 Vakantie

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

Zoek niet verder! In deze villa hebt u een perfecte vakantie op dit zonnige eiland. Deze villa is volledig gebouwd en ingericht in Siciliaanse stijl. Met name laat deze villa de sterke samenhang en persoonlijkheid van de eigenaars zien die het huis hebben ontworpen en gestructureerd. Het huis is een explosie van kleuren, licht en lichteffecten waarmee u zich direct thuis doet voelen. Zelfs het zwembad verandert van kleur!
Deze accommodatie in moderne stijl strekt zich uit over één verdieping en is omringd door de tuin, terwijl de pure witte structuur meteen de aandacht trekt. De grote woonkamer bestaat uit een zitgedeelte, eetruimte en keuken die een vloeiende open ruimte creëren, benadrukt door de natuurlijke betonnen vloer en de grote ramen die de binnenruimte opnieuw definiëren, zodat deze één wordt met de buitenruimte. Geniet hier van het uitzicht op het zwembad die zich lijkt uit te strekken tot in de woonkamer.
De elegante stijl is ook duidelijk in de vele details en de zorgvuldig gerangschikte kunstwerken om de decoratieve impact en het design meubilair te benadrukken. De villa heeft twee tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. De grote slaapkamer met eigen badkamer reflecteert de essentiële en verfijnde stijl die elke kamer onderscheidt. De badkamer heeft een speciale douche/badkuip, samengesteld van natuurlijk cement, die de ruimte zowel een exotische als een elegante sfeer geeft.
In een hoek van de tuin wordt de barbecueruimte omringd door mediterrane markiezen en in de eetzaal geniet u van heerlijke Siciliaanse gerechten in direct contact met de natuur. U wilt hier nooit meer weg.
Hoewel het aan te bevelen is om de villa af en toe te verlaten, aangezien er veel mooie bezienswaardigheden te zien zijn in de buurt. Bezoek het heel karakteristieke vissersdorpje Castellammare del Golfo. Vergeet niet een dag naar Palermo te gaan met zijn verschillende culturen. Bezoek ook de prachtige stranden en de natuur in het nationale park van Zingaro. En vanuit uw villa bent u heel dichtbij de kristalheldere zee. Dit wordt absoluut een vakantie om nooit te vergeten.
Er is een max. aan consumptie voor electriciteit inbegrepen in de prijs, het extra verbruik wordt in rekening gebracht. U krijgt hier ter plaatse meer informatie over.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek