Reisgids Trotter Brussel | Lannoo

Meer info over deze vakantie

Reisgids Trotter Brussel | Lannoo

Prijzen vanaf  

 15.95

SKU 7237100474743858 Vakantie

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on google
Google+
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Hoofdstad van Europa, hoofdstad van België, stad van paradoxen. Brussel geeft zich niet zomaar prijs. Bezoekers die bereid zijn verder te gaan dan de Grote Markt, Manneken Pis en het Atomium, zullen versteld staan: Brussel is een metropool op mensenmaat.
Trek op zondagochtend naar de Marollen, ga op zoek naar artnouveaugevels in Elsene, laat je verrassen door de stripgevels die in het centrum opduiken en stap binnen in een echte Brusselse staminee voor een Belgisch biertje.
Een reisgids voor alle individuele reizigers, jong of ervaren, die op een persoonlijke manier willen reizen. Voor de reizigers due houden van een pak betrouwbare informatie én een kritische noot. Voor de reizigers die niet alleen geinteresseerd zijn in traditionele bezienswaardigheden, maar ook in de complete cultuur van een land of streek. Voor wie lekker eten en heerlijk logeren belangrijk zijn, dankzij de nauwgezette selectie van hotels en restaurants in alle prijsklassen. Een reisgids van reizigers voor reizigers… Trotter komt tot stand in samenwerking met Le Guide du Routard.
De no-nonsensegids voor een allesomvattende trip
– Praktische en overzichtelijke gids voor de zelfstandige reiziger die weet wat hij wil.
– Een uitgebreid aanbod van adresjes voor elk budget: slapen, eten, drinken, uitgaan en shoppen van goedkoop tot luxueus.
– De bezienswaardigheden zijn eigenzinnig gequoteerd door een team van kenners: 3 Trottermannetjes voor de toppers, 2 of 1 voor de minder bekende of nog onontdekte plekjes.
– Eenduidige overzichtskaarten en handige stadsplattegronden tonen je in één oogopslag de locatie van de adresjes.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek