Residentie Crystal

Meer info over deze vakantie

Residentie Crystal

Prijzen vanaf  

 439.00

SKU 2802105685049194 Vakanties , , , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Direct bij binnenkomst geeft dit appartement u een heerlijk vakantiegevoel. Vanuit de knusse woonkamer bereikt u het balkon, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over zee. Het appartement is verzorgd en sfeervol ingericht en is voorzien van een moderne keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met stapelbed. Een absoluut pluspunt van dit appartement is het gezamenlijk zwembad dat wordt verwarmd. Tijdens warme zomerdagen kunt u hier een verfrissende duik nemen, maar ook in het voor- of na seizoen kunt u nog uitstekend gebruik maken van het zwembad.
Neemt u liever een duik in de zee? Ook dan bent u hier aan het juiste adres! Op slechts 20 meter van het appartement bereikt u het strand evenals tal van gezellige restaurants, terrassen en diverse uitgaansmogelijkheden. Voor meer cultuur of winkelmogelijkheden is een uitstapje naar Brugge een absolute aanrader. Het middeleeuwse centrum met het Begijnhof, Belfort en het Sint Jans Klooster staan op de UNSECO werelderfgoed lijst. Verken de stad te voet, per paardenkoets of middels een bootje.
Andere gezellige badplaatsen die u tijdens uw verblijf in Oostende kunt bezoeken zijn Koksijde, De Haan en De Panne. Een afwisselende vakantie is hier gegarandeerd!
Let op: i.v.m. werkzaamheden kan er gedurende 2021 geen gebruik gemaakt van het zwembad.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek