Residentie Sint-Paulus

Meer info over deze vakantie

Residentie Sint-Paulus

Prijzen vanaf  

 369.00

SKU 2802100008653190 Vakanties , , , , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Dit verzorgde en mooi ingerichte appartement in Oostende bevindt zich in het bruisende centrum, op loopafstand van het treinstation, de gezellige Visserskaai en het mooie Leopoldpark. Uiteraard loopt u vanuit dit appartement ook zeer eenvoudig naar het uitnodigende zandstrand en naar diverse winkels en restaurants. Het appartement is leuk decoreerd met een maritiem thema en bevindt zich op de derde verdieping. Een lift is aanwezig. Het gebouw biedt ruimte om fietsen te stallen. Even verderop bevinden zich gratis parkeerplaatsen. Direct om de hoek biedt de huiseigenaar op aanvraag en tegen betaling een parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage met een maximale hoogte van 190 cm.
Ondanks het lage inwonertal is Oostende een bruisende stad vol entertainment, welke op slechts 35 km afstand van de Nederlandse grens is gelegen. Na een dagje strand in Oostende kunt u het Kursaal bezoeken, waarin zich een concertzaal, een restaurant en een prachtig casino bevinden. In Oostende kunt u tevens uitstekend uitgaan en winkelen, bijvoorbeeld in de bekende Kapellestraat. Geniet bij één van de vele viskraampjes op de boulevard van verse vis, terwijl u de meeuwen ziet rondvliegen. Enkele culturele attracties die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen zijn Museumschip Amandine, de Sint-Petrus-en-Pauluskerk, de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk en Fort Napoleon. Met uw kinderen kunt u naar de bioscoop of een binnenspeeltuin.
Andere interessante badplaatsen die u tijdens uw vakantie in Oostende kunt verkennen zijn De Haan, Koksijde en De Panne. In Oostende beleeft u gegarandeerd een afwisselende vakantie, waarbij dit appartement een uitstekende accommodatie is. Dit appartement is tevens zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar een accommodatie tijdens het vrolijke en zeer populaire Afro Caribbean Festival in Bredene, gelegen naast Oostende. Dit festival vindt ieder jaar in augustus plaats.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek