Ringkøbing

Meer info over deze vakantie

Ringkøbing

Prijzen vanaf  

 1,049.00

SKU 2802132417360174 Vakantie

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

Lodgjerg Hede is een populaire vakantiebestemming waar zich tevens dit vakantiehuis met zwembad bevindt. De inrichting is praktisch en mooi en jullie zullen je hier vast op je gemak voelen. Er bevinden zich drie badkamers en zes slaapkamers. Ook kun je stoom afblazen in de prachtige wellnessruimte en heerlijk ontspannen in de whirlpool of sauna. Buiten is er een groot grasveld met een trampoline. Er is ook een hondenkennel.
U woont hier rustig en toch niet ver van diverse aanbiedingen voor een afwisselende vakantie. Het levendige Søndervig om te wandelen en te eten is heel dichtbij. Watersportliefhebbers, zwemmers en iedereen die van mooie natuur houdt, komt met name op vakantie in deze regio.
Hier kunt u grote kuddes wild en vele soorten vogels zien. Er zijn ook verschillende visvijvers, een grote golfbaan, speeltuinen en meer. Een paar minuten verderop ligt Søndervig, waar u direct aan het water kunt komen. Het strand is zo lang als je kunt zien. Hier baad je niet alleen, vliegers zweven ook in de lucht. Ook in de winter is het hier fijn als de westenwind je wangen rood maakt tijdens het wandelen.
Als je van surfen houdt, kom dan naar Baggers Dæmning of Ringkøbing Fjord, waar de wind bijzonder gunstig is.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek