Romantisk villa

Meer info over deze vakantie

Romantisk villa

Prijzen vanaf  

 605.00

SKU 2801501633965937 Vakantie

Vakantie België delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Skype
Telegram
Print

Extra informatie

Beschrijving

De villa (103 m2) is ingericht voor een familie die een comfortabele vakantie wil hebben, ook al zou het weer niet meewerken. Hij is aangepast voor volwassenen maar ook voor kinderen, met boeken, spelletjes en TV incl. jeugdkanaal en sportkanaal. Het huis wordt elektrisch verwarmd. In de huiskamer staat een houtkachel, die vooral in de koude jaargetijden, een knusse warmte verspreidt. Verder staat er een leren bankstel, een grote TV, radio en CD-speler.
In de keuken is plaats voor 6-8 personen, en is ruimschoots voorzien van bestek, borden, glazen, pannen, ovenschotel en gourmetstel. Er zijn voorts een elektrisch fornuis met plaats voor 4 pannen, oven, afwasmachine, magnetron, mixer, broodrooster, grote koelkast, grote diepvriezer, koffiezetapparaat en waterkoker.
De grote slaapkamer heeft een groot tweepersoons bed. In de kamer is ruim plaats voor een kinderbedje, of een opklapbed. Er zijn 6 kasten. De tweede slaapkamer dient overdag als lees-/speelkamer. In de avond kan de grote bank worden uitgetrokken tot een 2-persoonsbed. Ook in deze kamer is plaats voor een kinderbedje. Er zijn tafels, stoelen, een boekenkast met boeken en spelletjes.
De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel met kastjes, douche, handdoekdroger, haardroger, wasmachine en een droogtrommel.
Buiten – vlak achter het huis – staat een extra logeerhuis. Hier staan 2 bedden. Dit huisje is 15 m2 groot en kan ook gebruikt worden als speelhuisje. Er staat een poppenwagen, poppen bed en wat autootjes.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek