Value Stay Blankenberge

Meer info over deze vakantie

Aanbieding!

Value Stay Blankenberge

Prijzen vanaf  

 29.00

SKU 1078002109802971 Vakanties ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

**Relax op het strand van Blankenberge**
Het strand is natuurlijk de topattractie van Blankenberge, dé reden waarom hier elke zomer zoveel badgasten neerstrijken. Het is een mooi en breed strand van 6 kilometer lang waar je kunt relaxen, zonnebaden, wandelen, pootjebaden en zwemmen in de Noordzee. Ook zijn er volop mogelijkheden om te watersporten, van kitesurfen en windsurfen tot kajakken en suppen.
**Uitwaaien op de pier van Blankenberge**
Net als in Scheveningen heeft Blankenberge een pier, waar je terecht kunt voor een verfrissende wandeling, lekker tafelen en vertier. De betonnen pier, die nu heel internationaal wordt gepromoot als Belgium Pier, steekt 350 meter de Noordzee in. De attractie is gebouwd in 1933 en is daarmee de oudste nog bestaande pier aan de Atlantische kust van het Europese vasteland. Je kunt hier lekker uitwaaien en genieten van de golven van de Noordzee. Het beste uitzicht op de zee heb je in de Finley Rooftop Bar. In de Brasserie kun je lunchen en dineren en bij lekker weer buiten zitten.
**Bewonder het zeeleven in SEA LIFE**
Wil je wat doen met kinderen tijdens je vakantie in Blankenberge? Neem ze dan mee naar SEA LIFE. Hier kom je oog in oog te staan met meer dan 2500 zeedieren, waaronder pinguïns, zeeleeuwen, otters en king crabs, die maar liefst 8 kilo kunnen wegen. Je kunt lopen door een tunnel onder een aquarium waar verschillende haaien zwemmen of (zachtjes) zeeanemonen aanraken. Naast de aquaria heeft SEA LIFE ook het grootste klimparcours van België. Sinds 1998 is SEA LIFE ook actief als opvang voor gestrande zeehonden.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek