Wandelkaart 83 Rond om het meer van Bütgenbach - Hoge Venen met wandelknooppunten | NGI - Nationaal Geografisch Instituut

Meer info over deze vakantie

Wandelkaart 83 Rond om het meer van Bütgenbach - Hoge Venen met wandelknooppunten | NGI - Nationaal Geografisch Instituut

Prijzen vanaf  

 8.95

SKU 7237100973027345 Vakanties , ,

Vakantie België delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

Extra informatie

Beschrijving

Uitstekende wandelkaarten met alle uitgezette routes, met wandelknooppunten, toegankelijkheid van delen van de Venen, campings en andere toeristische aspecten. Er wordt eveneens de lengte van elke wandeling opgegeven en de moeilijkheidsgraad. Ook voor de zwervende wandelaar op zoek naar eigen routes goed te gebruiken.
Rond om het aanlokkelijke (plus courant “aantrekkelijke”) Warche-Stuw-Meer, een ware recreatietrekpleister met afwisselende landscappen, is er een overloed aan activiteiten te vinden.
De Warche stuwdam met een oppervlakte van 120 ha (Bütgenbach meer) is het middelpunt van een typisch Eifels landschap, omgeven door ongerepte natuur, grote bossen, uitgestrekte, groene vlaktes, prachtige heggenlandschappen en goed bewaarde natuurreservaten.
Büllingen is het hoogst gelegen Belgische gemeente.
Een landelijke en agrarisch ingestelde regio met religieuze verbondenheid, wat zich uit de vele wegkruizen, kerken en kapellen met hun bouwkundige zeldzaamheid. De “Witte Steen” is op een na hoogste punt van Belgïe (692 m) nabij Mürringen, in het vochtige gebied van de Bocksvenn.

Overzicht reisorganisaties voor vakantie België

Vakantie in België zoeken

Vakanties in België per categorie

België vakantie zoeken en boeken via thema of rubriek