Verrassende ontmoetingen in het Serpentarium Blankenberge

Verrassende ontmoetingen in het Serpentarium Blankenberge

Verrassende ontmoetingen in het Serpentarium Blankenberge

Een unieke ervaring

Het Serpentarium in Blankenberge is een fascinerende plek waar bezoekers de kans krijgen om giftige slangen, kleurrijke hagedissen en zelfs dodelijke spinnen van dichtbij te bewonderen. Dit unieke museum is een must-visit voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Verken de wereld van reptielen

In het Serpentarium hebben bezoekers de mogelijkheid om vele verschillende soorten reptielen te ontdekken. Van de majestueuze koningscobra tot de harige tarantula, er is voor ieder wat wils. Het museum heeft een uitgebreide collectie van meer dan 150 verschillende diersoorten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld.

Leer meer over de biologie en het gedrag

Naast het bewonderen van deze prachtige dieren, biedt het Serpentarium ook educatieve informatie over hun biologie en gedrag. Bezoekers kunnen leren over de evolutie van reptielen, hun voortplantingsgewoonten en hoe ze zich aanpassen aan verschillende omgevingen. Er zijn informatieve displays en interactieve tentoonstellingen die de bezoekers op een boeiende manier betrekken bij het leerproces.

Een spannende ervaring voor jong en oud

Het Serpentarium is niet alleen educatief, maar ook vermakelijk. Voor de avontuurlijke bezoekers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een slangenworkshop, waarbij ze de kans krijgen om een slang vast te houden en meer te leren over deze fascinerende wezens. Daarnaast zijn er ook dagelijkse voederdemonstraties die de bezoekers een unieke kijk geven op hoe deze dieren zich voeden.

Een perfecte uitstap voor het hele gezin

Het Serpentarium biedt een unieke en verrijkende ervaring voor het hele gezin. Kinderen zullen gefascineerd zijn door de kleurrijke dieren en zullen versteld staan van de vele interessante weetjes die ze kunnen leren. Er zijn ook speelruimtes en activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl ze leren over de natuur.

Praktische informatie

Het Serpentarium is geopend van dinsdag tot zondag, van 10.00u tot 18.00u. De toegangsprijs bedraagt €10 voor volwassenen en €7 voor kinderen. Er zijn ook familietarieven beschikbaar. Het museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Kom naar het Serpentarium in Blankenberge en laat je verrassen door de ontmoeting met deze fascinerende reptielen! Het is de perfecte bestemming voor een educatief en spannend dagje uit.

Reacties zijn gesloten.